مطالعات نشان می دهد که خوردن برنج شیرودی به کاهش چندین عامل خطر بیماری قلبی کمک می کند.
تجزیه و تحلیل 45 مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین غلات کامل از جمله برنج شیرودی را مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمترین غلات کامل را مصرف میکنند، 16 تا 21 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند.
غلات کامل مانند برنج قهوه ای نیز ممکن است کلسترول تام و LDL را کاهش دهند برنج قهوه ای حتی با افزایش کلسترول HDL مرتبط است.
اما این یافتهها در همه جمعیتها یکسان نیست سبوس برنج قهوه ای حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قوی است که می تواند به خنثی کردن ترکیبات مضر رادیکال های آزاد و کاهش التهاب در بدن کمک کند.
مطالعات نشان میدهند که غلات کامل مانند برنج قهوهای به دلیل سطح آنتیاکسیدانیشان ممکن است به پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 کمک کند.
خوردن برنج قهوه ای به جای سفید ممکن است به طور قابل توجهی وزن، شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر و باسن را کاهش دهد.
در یک مطالعه شامل 29683 بزرگسال و 15280 کودک، محققان دریافتند که هرچه افراد غلات کامل بیشتری بخورند، وزن بدن آنها کمتر می شود.
علاوه بر این، یک کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده روی 40 زن مبتلا به اضافه وزن و چاقی نشان داد که برنج قهوهای در مقایسه با برنج سفید، وزن بدن و اندازه کمر را کاهش میدهد.
برنج سفید یک عنصر اصلی در بسیاری از انواع غذاهای سنتی است و قرن هاست که وجود داشته است بنابراین بدون فواید نیست.
ضد مغذی ها ترکیبات گیاهی هستند که ممکن است توانایی بدن شما را برای جذب برخی مواد مغذی کاهش دهند برنج قهوه ای حاوی یک ماده ضد مغذی به نام اسید فیتیک یا فیتات است که هضم آن را دشوارتر می کند.
در حالی که اسید فیتیک ممکن است برخی از فواید سلامتی را ارائه دهد، توانایی بدن شما برای جذب آهن و روی از غذا را نیز کاهش می دهد. خیساندن برنج قبل از پختن می تواند به حفظ مقداری ارزش غذایی کمک کند.
در طولانی مدت، خوردن اسید فیتیک همراه با بیشتر وعده های غذایی ممکن است به کمبود مواد معدنی کمک کند با این حال، این برای افرادی که رژیم غذایی متنوعی دارند بسیار بعید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.