برنج کامفیروز را می توان به صورت دیم کشت کرد

برنج کامفیروز (Oryza sativa) یک محصول اصلی غذایی و محصول اولیه است که در سراسر جهان رشد می کند.

انواع مختلفی از برنج وجود دارد – از جمله باسماتی دانه بلند، برنج سیاه، برنج سفید و برنج چسبنده (یا چسبنده) – اما از نظر فواید سلامتی، همه آنها برابر نیستند.

به گفته بنیاد جورج ماتلجان برای سالم ترین غذاهای جهان، که فواید تغذیه سالم را ترویج می کند، فواید سلامتی برنج قهوه ای تا حدی به دلیل نحوه تهیه آن است.

برنج چمپا یک دانه کامل است، به این معنی که برنج چمپا شامل سه قسمت از هسته دانه است: لایه بیرونی پر از فیبر به نام سبوس، هسته غنی از مواد مغذی به نام جوانه و لایه میانی نشاسته ای به نام آندوسپرم.

دانشکده بهداشت عمومی هاروارد T. H. Chan (HSPH). پوسته بیرونی و غیرقابل خوردن برداشته می شود.

برنج

در مقابل، برنج سفید یک دانه تصفیه شده است، به این معنی که سبوس و جوانه آن حذف شده و فقط اندوسپور باقی می ماند.  این فرآیند بسیاری از فیبر و مواد مغذی را از بین می برد.

برنج کامفیروزی یک غذای بسیار مغذی است. این یک غلات کامل است که نسبتاً کم کالری (216 کالری در هر فنجان)، فیبر بالا، بدون گلوتن است و می تواند در انواع ظروف گنجانده شود.

به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA) برخی از این مواد مغذی – از جمله ویتامین های B و آهن – به برنج سفید “غنی شده” اضافه می شوند، اما فیبر دوباره اضافه نمی شود.

فدراسیون برنج ایالات متحده خاطرنشان می کند که برنج قهوه ای فاقد چربی ترانس یا کلسترول است، فقط مقدار کمی چربی و سدیم دارد.

برای جویا شدن از اینکه برنج کامفیروزی چیست می توانید با کارشناسان این حوزه در ارتباط باشید.
  • منابع:
    1. Brown Rice: Health Benefits & Nutrition Facts
  • تبلیغات:
    1. اختراع که موجب تکان دادن دنیا می شود!!!
    2. خواندن این کتابها شما را به موفقیت خواهد رساند
    3. دستگاه چیلر سبب آلودگی هوای تهران است
    4. سردسته شورش های آمریکا دستگیر و شکنجه شد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.