محصولات کنجد زرین
خانه / حلوا ارده / تهیه حلوا ارده صنعتی با کیفیت بالا

تهیه حلوا ارده صنعتی با کیفیت بالا

برای تهیه حلوا ارده صنعتی با کیفت بالا باید چه چیز های را دانست؟ حلوا ارده صنعتی چگونه تولید میشود و چه مزایایی دارد؟ پاسخ همه این سوال ها در مقاله زیر مطالعه کنید.

فرایند تولید حلوا ارده به روش صنعتی

حلوا ارده صنعتی

ابتدا کنجد را به مدت هشت ساعت در اب خیس میدهند، بعد کنجد را که از اب جدا میکنند و کنجد خیس خورده را درون دستگاه پوست کنده میریزند که به واسطه ظربه و فشاری که در ان دستگاه وجود دارد پوستها از کنجد ها جدا شود.
بعد انها را درون محلول اب نمک میریزند تا پوسته های جدا شده ته نشین شوند.

کنجد هایی که از پوست جدا شده را با اب درون دستگاه های مخصوص میشورند تا از هرگونه نمک عاری شوند.

بعد کنجد شسته شده را به درون دستگاه سانتریفوژ متقل میکنند تا اب ان کاملا گرفته شود.

بعد نوبت به بو دادن کنجد ها می رسد که کنجد ها را درون ظرف های مخصوص دو جداره بو میدهند.

بعد از بو دادن بر روی میز های چوبی و بزرگی پهن میکنند به مدت یک ساعت.

بعد از خشک شدن، انها را به دستگاه اسیاب منتقل میکنند و بعد از اسیاب ارد و روغن را جدا میکنند.

بعد شکر و کلوگز مایع را درون دیگ های بزرگ میریزند و روی حرارت قرار میدهند، تا شکر کاملا اب شود و با هم مخلوط شود.

زمان حل شدن شکر در گلوکز معمولا یک ساعت و نیم است، اما بعد از گذشت نیم ساعت به ان اب چوبک اضافه میکنند تا به رنگ سفید در بیاید.

بعد از انجام مراحل گفته شده ارده را با شکر مخلوط میکنند که این کار در دیگ های بزرگ و با پاور انجام میشود.

برای بالا رفتن کیفیت حلوا ارده مقداری گلوکز در اخر به ان اضافه میکنند که باعث میشود شیرینی ان کم شده و به صورت نخ در بیایند.

 کنترل کیفیت تولید حلوا ارده صنعتی

حلوا ارده صنعتی

کنترل کیفیت حلوا ارده شامل کنترل کیفیت مواد اولیه در نگهداری، تولید و سپس در محصول نهایی است.

برای کنترل کیفیت ازمایش های متنوعی صورت میگیرد که این ازمایشات به دو صورت است:

یکی اینکه کیفیت محصول را از نظر شکل و ظاهر کنترل میکنند.
دوم اینکه محصول را از نظر میکروبی و فیزیکوشیمیایی مورد بررسی و کنترل قرار میدهند.

معیار این کنترل های کیفیت در ویژگی های فیزیکوشیمیایی حلوا ارده، استاندارد ملی ایران به شماره ۲۶۹۲ است.

برای کنترل کیفیت ویژگی های میکروبی، استاندارد ملی ایران به شماره۲۳۹۰ می باشد.

کدام کشور ها حلوا ارده صنعتی تولید میکنند

کنجد گیاهی بسیار پر کاربرد در صنعت مواد غذایی است که کشور های زیادی از جمله ایران، هند و چین و… به تولید این گیاه ارزشمند مشغول اند.

کشور چین در حال حاضر از بزرگ ترین تولید کنندگان کنجد در جهان محسوب میشود.

حلوا ارده در ایران در شهر اردکان به تولید انبوهی رسیده است که طبق اخرین امار های گرفته شده میزان تولید حلوا ارده در اردکان به بیش از ۲۱ هزار تن در سال رسیده است.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
نام و نام خانوادگی شما
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09127794871
آدرس کانال: roghankonjed123@
پست الکترونیکی: roqhankonjed123@gmail.com