یک متاآنالیز در سال 2021 از هفت مطالعه کنجد را با چی بخوریم در مورد اثرات ضد التهابی مصرف کنجد نشان داد که خوردن دانه کنجد برخی از نشانگرهای زیستی التهابی را کاهش می دهد.
مشخص نیست که آیا این اثرات از طریق مصرف دانهها، روغن یا مکملها آشکارتر و گستردهتر خواهد بود یا خیر.
یک مطالعه در سال 2019 در ایران نشان داد مریم گلی که مصرف مکمل سسامین باعث کاهش بیومارکرهای التهابی در زنان مبتلا به آرتریت روماتوئید می شود.
آنهایی که در گروه سسامین بودند نیز درد کمتری را نسبت به کسانی که دارونما دریافت کردند گزارش کردند.
به نظر می رسد که دانه های کنجد از قلب محافظت می کنند، ظاهراً لیگنان سسامین کارهای زیادی را در اینجا انجام می دهد.
همانطور که یک مطالعه بیان کرد، شواهدی مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان وجود دارد که نشان میدهد این ترکیب است، که برای شنیدن آواز بیگ برد و المو پول خوبی پرداخت میکنم.
یک دوئت، با ترجمه Zoe برای بقیه: “در برابر فشار خون بالا، در برابر آسیب به دیواره رگ های خونی، در برابر لخته های خون خطرناک، در برابر دیابت، و در برابر افزایش وزن بیش از حد.”
یک مطالعه کوچک در سال 2014 روی مردان مبتلا به آرتروز زانو نشان داد که 40 گرم دانه کنجد در روز کلسترول کل و به طور قابل توجهی کلسترول LDL (“بد”) آنها را کاهش می دهد.
روغن کنجد آن آزمایش را نیز با موفقیت پشت محصولات کشاورزی استان گلستان سر گذاشت و سطح LDL را کاهش داد و در عین حال سطح کلسترول خوب HDL را در انسان و موش آزمایشگاهی، موش و خرگوش حفظ کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.